Kosmetisk tandpleje

Få et pænt smil med kroner, facader, implantater, blegning eller tandretning

Tillid

Tryghed

Kvalitet

Er du ked at dit smil?

Herlev Tandklinik kan hjælpe dig, hvis du har brug for kosmetisk tandpleje. De senere år er der kommet større efterspørgsel på kosmetiske tandbehandlinger. Særligt tandblegning og tandregulering bliver taget i brug i jagten på et sundt og pænt tandsæt.

Kosmetisk tandpleje kan være flere ting

Jævnlig tandpleje, herunder tandrensning kan fjerne nogle misfarvninger og forebygge yderligere skader. Der er dog nogle tilfælde, hvor der skal andre midler i brug for at give at pænt og holdbart resultat.

Det kan være at du er faldet og har knækket en tand, eller dine tænder er blevet slidt ned eller faldet ud. Her kan en krone, bro eller et implantat være løsningen.

Det kan være at rygning, kaffe, te eller sodavand har ætset eller misfarvet dine tænder i en grad, hvor blegning, porcelæn eller plast er sidste udvej.

Skæve tænder kan i mange tilfælde rettes ved en form for bøjlebehandling. Vi tilbyder flere typer af tandregulering, herunder Inman Aligner.

Vi rådgiver dig til hvordan du bedst får et sundt tandsæt, der er pænt i mange år.

Tandblegning

​Vi kan hjælpe dig med en tandblegning. Misfarvning af tænderne kan blandt andet skyldes farvestoffer fra mad og drikkevarer og nydelsesmidler som for eksempel tobak og slik.

Vi tilbyder følgende kosmetiske tandbehandlinger:

Du er velkommen til at kontakte os på 44 94 99 94, for at høre om mulighederne for kosmetisk tandpleje. 

Skriv gerne til os

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du skal bestille en tid eller har et spørgsmål. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af 

Følg vores arbejde på Facebook 

Vi opdaterer ofte vores facebookside med tips til en god mundhygiejne, nye behandlinger mm.

Giv os et "like", og følg med i hvad der sker på klinikken.