Behandling af paradentose og tandkødsbetændelse

Få paradentosebehandling i Herlev

Tillid

Tryghed

Kvalitet

Hvad er paradentose?

Pardentose er betændelse der har bredt sig fra tandkødet ned til kæbeknoglen. Denne betændelse tærer på knoglen, og resulterer i at tandkødslommen bliver dybere, hvilket danner et hulrum under tanden. Her kan bakterier trænge ind og forværre betændelse på tandrod og kæbeknogle. Tænderne kan derefter blive løse.

Der er flere behandlingsmuligheder

Målet med behandling af paradentose er at bremse skaderne. Dette gøres ved at fjerne bakterier, belægninger og tandsten fra tanden.

Almindelig parodontalbehandling

Ved tandkødslommer på mindre end 4,9 mm foretager vi en såkaldt almindelig parodontalbehandling. Denne består af udvidet tandrensning og vejledning til forebyggelse af yderligere skader. 

Udvidet parodontalbehandling

Hvis du har flere tandkødslommer på mere end 5 mm og symptomer på fremskreden paradentose, herunder løse tænder, blødning og pusflod, foretager vi udvidet parodontalbehandling. Dette indebærer tandrodsrensning, der i nogle tilfælde kræver lokalbedøvelse.

Kirurgi

I særlige tilfælde kan det være nødvendigt at foretage et kirurgisk indgreb. Ved en tandkødsoparation kan vi, alt efter behov, mindske tandkødslommerne, rense tandroden helt og genopbygge kæbeknoglen.

Sådan forhindres tandkødsbetændelse og paradentose

Tandkødsbetændelse, plak og bakterier er skyld i paradentose. Hvis du fjerner dette, undgår du at det udvikler sig til paradentose. 

Tandkødsbetændelse opstår, når bakterier udvikler sig til plak og tandsten. Dette kan helt undgås ved at børste grundigt tænder og bruge tandtråd regelmæssigt. To årlige tandeftersyn er ligeledes en god idé. Her tjekker vi tænder og tandkødets tilstand og foretager tandrens.

Kontakt os på 44 94 99 94 for behandling af paradentose og tandkødsbetændelse i Herlev.

Skriv gerne til os

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du skal bestille en tid eller har et spørgsmål. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af 

Følg vores arbejde på Facebook 

Vi opdaterer ofte vores facebookside med tips til en god mundhygiejne, nye behandlinger mm.

Giv os et "like", og følg med i hvad der sker på klinikken.