Rodbehandling og rodspidsamputation

Moderne og sikker behandling og kirurgi i Herlev

Tillid

Tryghed

Kvalitet

​​​Skal du have foretaget en rodbehandling?

Vi har mange års erfaring med rodbehandlinger, hvilket er din sikkerhed for, at de altid udføres grundigt og omsorgsfuldt.

Hos os er det vigtigt, at din komfort er i top, og at kvaliteten af vores arbejde er i top når du skal have lavet en rodbehandling. Med vores baggrund inden for rodbehandling kan vi levere en kvalitetsbevidst og omsorgsfuld behandling.

Under en rodbehandling foretager vi en udrensning af rodkanaler med det nyeste udstyr og de bedste materialer, der gør, at du får en langtidsholdbar forsegling af rodkanalen.

Hvornår skal du foretage en rodbehandling?

En rodbehandling er en nødvendighed, hvis du har et hul, der går hele vejen ind til nerven.

Dette sker der under en rodbehandling:

Under en rodbehandling hos os renses rodkanalen, og vi behandler tanden med det nyeste udstyr såsom Niti-file, hvorefter selve rodfyldningen foregår med varmt flydende gummi materiale kaldet RealSeal. Det giver en tæt og langtidsholdbar forsegling af rodkanalen. Vores tandlæger anbefaler, at du efter en rodbehandling får sat en krone på tanden, da en ny rodbehandlet tand er mere skrøbelig end de vitale tænder.

Vi udfører også rodspidsamputation

Hvis du har betændelse på rodspidsen kan det være nødvendigt med et kirurgisk indgreb, hvor spidsen af tandroden fjernes. 

Hos Herlev Tandklinik har vi stor erfaring med rodspidsamputationer.

Kontakt os på 44 94 99 94, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, hvis du har brug for en rodspidsamputation eller rodbehandling.

Skriv gerne til os

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du skal bestille en tid eller har et spørgsmål. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af 

Følg vores arbejde på Facebook 

Vi opdaterer ofte vores facebookside med tips til en god mundhygiejne, nye behandlinger mm.

Giv os et "like", og følg med i hvad der sker på klinikken.