Snorkebehandling med snorkeskinne

Effektiv bekæmpelse af snorken

Tillid

Tryghed

Kvalitet

Har du eller din partner problemer med snorken?

Et stort antal danskere har problemer med snorken og søvnapnø. Snorken er ikke i sig selv farligt, men kan være generende for dine omgivelser. Man ser tilfælde, hvor par har været nødsaget til at sove i separate rum. 

I nogle tilfælde kan snorken dog være et symptom på søvnapnø, som er en lidelse, der kan have vidtrækkende konsekvenser som dårlig søvn, hovedpine og forhøjet blodtryk.

I begge tilfælde kan en snorkeskinne, eller OSS skinne som det også kaldes, afhjælpe problemerne med snorken.

Hvordan virker en OSS snorkeskinne?

Før i tiden har man behandlet snorkeproblemer og søvnapnø med kirurgiske indgreb og iltapparater. Det kan være en bekostelig og besværlig metode. 

Med tiden er snorkeskinner vundet frem, da de er langt billigere og ikke invasive som en operation. 

Snorkeskinner fungerer ved at holde kæben fast i en position, der giver plads til bedre luftgennemstrømning. Vi tager aftryk af dine tænder på klinikken, og sender det til virksomheden der fremstiller og udvikler skinnerne i samarbejde med Odense universitetshospital.

Skinnebehandling mod snorken vil kunne hjælpe de fleste, men der er undtagelser. Derfor er den en god idé at komme forbi til en samtale på Herlev tandklinik og finde ud af, om det er den rette løsning for dig.

Du er velkommen til at kontakte os på 44 94 99 94 for at høre mere om snorkebehandling med snorkeskinne

Skriv gerne til os

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du skal bestille en tid eller har et spørgsmål. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af 

Følg vores arbejde på Facebook 

Vi opdaterer ofte vores facebookside med tips til en god mundhygiejne, nye behandlinger mm.

Giv os et "like", og følg med i hvad der sker på klinikken.