Tandeftersyn - Alm. tandpleje i Herlev

Effektiv og forebyggende pleje af dine tænder kan spare dig penge på sigt

Tillid

Tryghed

Kvalitet

Undgå problemer med tandeftersyn

Vi anbefaler, at du hver sjette måned får foretaget et almindeligt tandeftersyn. På den måde kan vi opdage begyndende tandskader, inden de udvikler sig og foretage forebyggende behandling.

Ved et almindeligt tandeftersyn foretager vi en tandrensning, hvor vi fjerner tandsten og renser tænderne for misfarvninger og belægninger.

Panoramarøntgen afslører skjulte skader

Det anbefales at man hver andet år får foretaget en såkaldt Bitewing røntgenundersøgelse. Med denne undersøgelse kan potentielle huller, revner og hulrum afsløres. Der er dog visse begrænsninger, derfor kan du med fordel få foretaget et panoramarøntgen.

Med panoramarøntgen får vi et overblik over dine tænder, kæbe og kæbeled. Dette er særligt gavnligt ved kirurgiske indgreb som rodspidsamputation.

Udskifting af gamle sølvplomber

Har du gamle sølvplomber, anbefaler vi, at du får dem udskiftet, da de kan forårsage alvorlige tandskader som revner og knækkede tænder. Denne behandling foretages typisk ved en efterfølgende konsultation.

Mange af vores patienter vælger løbende at få udskiftet de gamle sølvfyldninger.

Ring til Herlev Tandklinik på 44 94 99 94 for at aftale en tid til tandeftersyn.​

Skriv gerne til os

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du skal bestille en tid eller har et spørgsmål. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af 

Følg vores arbejde på Facebook 

Vi opdaterer ofte vores facebookside med tips til en god mundhygiejne, nye behandlinger mm.

Giv os et "like", og følg med i hvad der sker på klinikken.