Tandretning i Herlev

Effektiv tandregulering med bøjle for voksne

Tillid

Tryghed

Kvalitet

Overvejer du en tandretning med bøjle?

Tandretning er blevet en mere almindelig behandling for voksne. Hvis du har skæve tænder og ønsker at rette dem op, kan vi hos Herlev tandklinik foretage en tandretning med et pænt resultat.

Vi tilbyder tre typer af bøjler

Vi benytter os af tre forskellige typer af bøjlebehandling inden for tandregulering:

 

  • Inman Aligner
    ​Denne type af bøjlebehandling er en meget kortere proces end mange af de traditionelle behandlinger og tager typisk kun 6-16 uger. Det er en aftagelig bøjle, der kan aftages under spisning og på andre tidspunkter i døgnet. Denne type er både billig, effektiv og skånsom mod dine tænder.

Se video af Inman Aligner her: 

  • Clear Aligner
    Denne type af tandretning er, som navnet antyder, gennemsigtig og derfor næsten usynlig. Den formes specielt efter dine tænder og anvendes til flytning af 1-2 tænder, der enten skal skubbes lidt frem eller lidt tilbage. 

Se video af Clear Aligner her:  

  • Lite Wire
    ​​Lite Wire er vores foretrukne valg inden for tandretning, hvis vi skal foretage en lidt mere kompliceret tandretning, hvor tænderne både kan blive drejet, vippet og re-positioneret op eller ned, så hele tandrækken bliver lige og flot. Den sidder fast på dine tænder, men er dog samtidig diskret. En tandretning med denne type vil typisk tage omkring 6 måneder.

 Se video af Lite Wire her:  

Alle former for tandretning afsluttes med en fixeringstråd på bagsiden for at forlænge og vedligeholde resultatet. Man ser ikke denne fixeringstråd, da den er placeret på bagsiden af tænderne.​

Hvilke fordele er der ved tandregulering?

En af fordelene ved at få foretaget tandregulering hos Herlev Tandklinik er, at vi benytter tre af de mest moderne og effektive typer af bøjler, der er din garanti for den bedste danske kvalitet. Desuden er behandlingerne hurtige i forhold til traditionelle typer af tandretning, og de er både billige og skånsomme for dine tænder. Du vil altså til en lav pris få et fantastisk resultat af din tandretning.​

Hør hvilken løsning, der passer bedst til dig

Forskellige tænder kræver naturligvis forskellige typer af tandregulering, så ring endelig på 44 94 99 94, så vi sammen kan finde frem til en løsning, der kan give dig flotte og lige tænder.​

Vi er medlem af 

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du skal bestille en tid eller har et spørgsmål. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Følg vores arbejde på Facebook 

Vi opdaterer ofte vores facebookside med tips til en god mundhygiejne, nye behandlinger mm.

Giv os et "like", og følg med i hvad der sker på klinikken.