Om os

Din lokale tandklinik i Herlev

Tillid

Tryghed

Kvalitet

Vi vil gerne være din tandlæge

Vi sørger for en rolig og smertefri tandbehandling, der kan gøre dig tryg ved at komme hos os. Vi kan så hjælpe dig med at bevare sunde og flotte tænder hele livet. 

Vi vil tilpasse vores behandlinger til din økonomi, således at vi opnår de bedste resultater, inden for de rammer din økonomi tillader.

Hvorfor vælge os?

  • Vi er en flok søde, smilende og imødekommende behandlere, der vil sørge for at give dig omsorg, tryghed og en professionel rådgivning.
  • Vi behandler din tandlægeangst
  • Vi har en høj faglig kompetence på kosmetisk tandpleje og tandimplantater.
  • Vi tilbyder alle former for kroner og brokonstruktioner. Vi har speciale i CEREC-kroner, hvor en væsentlig fordel er, at tanden beslibes minimalt og færdiggøres i et besøg.
  • Vi har en høj kompetence indenfor kirurgi – herunder i hurtig og smertefri fjernelse af visdomstænder.
  • Vi retter dine tænder med næsten usynlige bøjler.
  • Vi tager tid til at lytte – også når du har input til forbedringer (ros og ris)!

15% Studierabat

Hvis du er under uddannelse er det billigere at gå til tandlæge. For hos os får du både sunde tænder og 15% rabat på tandlægeregningen (på de frie ydelser).

Skriv gerne til os

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du skal bestille en tid eller har et spørgsmål. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af 

 Hvem er vi?

Tandlæge Ammar Al-Moalem

Ammar har i alle årene konstant opdateret sin faglige viden med efter- og videre-uddannelse. Han deltager i adskillige kurser og konferencer i ind- og udland hvert år. Ammar har udviklet særlige kompetencer inden for implantatbehandlinger, samt omfattende krone-/brobehandlinger. Ammar arbejder med langsigtede behandlingsplaner, der skal sikre vores patienter egne smukke og funktionsdygtige tænder hele livet. 

Desuden har Ammar i mange år arbejdet målrettet på at yde en professionel service og behandling til vores patienter. Behandlingen skal være moderne og af høj kvalitet, og patienterne skal føle sig godt informeret og behandlet. 
Endvidere arbejder Ammar på at skabe en klinik, hvor medarbejderne føler, de udnytter deres evner, har mulighed for at udvikle sig og har et godt arbejdsmiljø.

Tandlæge Sophia Khan

Sophia er uddannet på Københavns Tandlægeskole i 2006 og har arbejdet i privat praksis lige siden.

Hun har også arbejdet i London i 7 år, hvor hun opnåede en bred erfaring inden for alle former for tandbehandling inkluderet kroner, Inman Aligner, Inlays og tandblegning.

Sophia holder sig jævnligt opdateret inden for branchen ved hjælp af kurser og konferencer.

Som tandlæge synes Sophia, at det er vigtigt at være imødekommende og empatisk, hvilket er med til at give patienterne en god og tryg oplevelse.

Sophia er meget kvalitetsbevidst, så du kan som patient altid forvente gode resultater hos hende.

Sophia er medlem af:

  • Tandlægeforeningen
  • AS Academy, Intelligence Alignment Systems
  • Dansk selskab for tand mund og kæbekirurgi

Tandplejer Nadia Larsen

Uddannet fra SKT (Skolen for Klinikassistenter og Tandplejere)

Nadias arbejdsområder er undersøgelse, diagnosticering, tandrensning og behandling af tandkødssygdomme (paradentose).

Nadia arbejder tæt sammen med tandlægerne og tager sig af paradentosebehandlingerne, men henviser ved behov lappeoperationerne til klinikkens tandlæger.

Hun udfører også mindre plastfyldninger samt hjemmeblegning og aftryk af bideskinner i tilfælde af broxisime (skærer tænder) Nadias spidskompetence er forebyggelse af sygdomme i mundhulen og instruktion i hjemmetandpleje, så sygdomme undgås.

Nadia sørger for at holde sig opdateret og har deltaget i mange efteruddannelseskurser, bl.a. operativ cariesterapi, laserkursus, analgesi og håndtering af fobiske patienter.

Najma

Klinikassistent

Najma er færdiguddannet som klinikassistent her på klinikken i 2014. Med sit rolige, smilende væsen og store overblik er hun med til at berolige patienterne og hun assisterer med stor erfaring ved alle behandlinger på klinikken.

Najma er desuden uddannet til at foretage: Tandrensning og afpudsning, røntgenoptagelser, aftryk til bideskinne, instruktion i hjemmetandpleje, fremstilling af provisoriske løsninger m.m.

Karin

Klinikassistent

Karin er uddannet klinikassistent men har i nogle år arbejdet i finansverdenen, inden hun vendte tilbage til klinikarbejdet. Karin er meget dedikeret og går altid op i at yde den bedste service. Hun vil primært være i receptionen, hvor hun med et smil modtager patienterne, ordner klinikkens regnskab og i øvrigt giver en hjælpende hånd, der hvor det behøves.

Astrid

Klinikassistentelev

Astrid er startet som elev her på klinikken 16/1-2018 og gennemførte sin grunduddannelse med en flot karakter. Hun er altid meget smilende, imødekommende og tager de daglige udfordringer med godt humør. Til daglig assisterer Astrid ved tandlæge Sophia Khan, hvor hun blandt andet tager røntgenbilleder og stort set deltager i alle behandlinger.

Følg vores arbejde på Facebook 

Vi opdaterer ofte vores facebookside med tips til en god mundhygiejne, nye behandlinger mm.

Giv os et "like", og følg med i hvad der sker på klinikken.